Gunilla Almroth

Gunilla hade levt under ständig stress och press i många, många år. Som sexbarnsmamma och förskollärare fanns det få möjligheter till återhämtning. Ett av hennes barn, Kevin, har en NPF-diagnos och hon har fått kämpa för att han ska få den hjälp han har rätt till. Om detta föreläser Gunilla och Kevin om tillsammans.  De… Läs mer »

Stefan Gustafsson

Du slungas rakt in i ångestens vacuum, där livet inte kan levas fullt ut men landar till sist i ett lugn som vuxit sig starkare genom förändring. Stefan är en öppenhjärtig man som inte räds att prata om det som kan vara svårt och om kraften i sig själv till förändring. En inblick i upplevelsen… Läs mer »

Marianne Jonsson

Marianne Jonsson är seniorambassadör och föreläser om sitt liv som anhörig och mamma till ett idag vuxet barn med ADHD och autism, och vilka utmaningar och glädjeämnen det har medfört.  Redan när sonen var nyfödd märkte Marianne att hon hade ett barn med mycket vilja. Under hans uppväxt ställdes de inför många utmaningar utan att egentligen få någon förklaring på varför… Läs mer »

Maria Hellsten

”5 års resa till helvetet och tillbaka” – det föreslog hennes son att föreläsningen skulle heta. Som syskon till en bror med bland annat autism och ADHD så påverkades storebror starkt. Under Maria Hellstens föreläsning så får vi följa med hela familjen på den resan. Från kaos och frustration till kunskap och verktyg för en… Läs mer »