Idag är det Giving Tuesday och Riksförbundet Hjärnkoll vill rikta ett stort tack till alla engagerade inom vår organisation: Utan er hade vårt arbete för ökad öppenhet kring psykisk ohälsa inte varit möjlig!
 
Giving Tuesday är givandets egen dag då organisationer, företag och privatpersoner världen över sätter engagemang och generositet i centrum. Många organisationer ser dagen som ett tillfälle att engagera sina givare, volontärer eller ambassadörer eller som ett fint tillfälle att säga tack.
 
Giving Tuesday startade som en reaktion mot konsumtionsdagar som Black Friday och Cyber Monday. Idag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.
 
Vill du stödja Hjärnkoll i vårt arbete att öka öppenhet kring psykisk ohälsa med målet att alla ska ha lika rättigheter och möjligheter oavsett psykiskt funktionssätt?
Swisha din gåva till 123 364 89 61 och märk din betalning med GÅVA.