Nationell slutkonferens för det suicidpreventiva projektet Vi pratar om livet – män 70+

När: Fredag 11 november, heldag.
Var: Konferensen genomförs fysiskt i Z-salen på ABF-huset i Stockholm. Det går även bra att delta digitalt.
Anmälan: Gör en icke-bindande intresseanmälan så återkommer vi med inbjudan och mer information när konferensen närmar sig.
Pris: Kostnadsfritt.

Under konferensen delar vi med oss av lärdomar från det suicidpreventiva projektet Vi pratar om livet – män 70+ som pågått åren 2020-2022. Ni får lyssna till forskare och medverkande i projektet som ger sina perspektiv från arbetet. Alla deltagare vid konferensen får boken Äldre män pratar (inte) om livet med tillhörande handbok. Böckerna innehåller resultat från projektet samt inspiration och verktyg till den egna verksamheten.

Mer information om konferensens innehåll läggs ut löpande!

Två forskningsuppdrag har ingått i projektet och genomförts av Äldrecentrum FoU; följeforskning på samverkan mellan offentliga aktörer och civilsamhällsorganisation samt en undersökning av hur deltagande i samtalsgrupp påverkat deltagarnas liv och psykiska välmående.

Projektet har genomförts av Riksförbundet Hjärnkoll i samverkan med äldreomsorg, primärvård, äldrepsykiatri och andra samhällsaktörer i Stockholms- och Västra Götalandsregionerna.

Klicka här för att få en inbjudan