Mia Granström

Mia föreläser om hur det var att som åttaåring fly kriget på Balkan och hur hon redan i tidig ålder började uppleva ångest och nedstämdhet. Både för egen del men även som anhörig till invandrarföräldrar. Mia kom till Sverige från Bosnien och Hercegovina 1992 när hon var 8 år gammal tillsammans med sin mamma och… Läs mer »

Emma Larsson

Genom mobbning, missbruk, sexuella övergrepp, social ångest, ätstörningar, tvång och panikångest har livet gjort Emma till den hon är idag. Emma har idag fått diagnosen svår ADHD samt autism nivå 1 och har börjat lära sig att leva efter sina förutsättningar, även om hon inte gillar begränsningar – så har hon lärt sig att även… Läs mer »

Josefin Wikevand

Josefin Wikevand föreläser om sina erfarenheter av psykisk ohälsa och utmattning från tidig ålder fram tills idag, både för egen del men även som anhörig.  Första gången Josefin träffade en psykolog var hon tolv år. Hennes mamma hade cancer och för att hantera paniken inom sig hade hon utvecklat tvångssyndrom och maniska ritualer. Som ung vuxen… Läs mer »