Annsofi Ekhaga

Annsofi är 43 år, är född i Vingåker. Säger att hon kommer från Åkersberga. Hon är också en mamma, fru, arbetstagare och vän, däremot om du undrar och frågar så har Annsofi också diagnoserna ADHD och a-typisk autism. Annsofi var barn, tonåring, ung vuxen och även småbarnsmamma innan hon förstår, varför hon alltid hamnade i… Läs mer »

Emilia Qvarnström

Under Emilias föreläsning får vi ta del av hennes erfarenheter av att växa upp i en dysfunktionell familj som präglades av våld och missbruk. Hon delar med sig av sin traumatiska barndom och hur dessa erfarenheter ledde till psykisk ohälsa som fick uttryck i självskadebeteende, ätstörning, depression, panikångest och mobbing. Emilia förmedlar hur hon själv… Läs mer »

Agneta Hudding

Under Agneta Huddings föreläsning får vi följa med på en tung och lång vandring genom psykiatrisk slutenvård, svårt självskadebeteende och diagnoser som Bipolär sjukdom samt Emotionellt instabilt personlighetssyndrom, lite växelvis. ”Det är nyårsafton 1989 och jag kliver ut på trappan till Härnösand Domkyrka. Jag är 26 år, och har precis blivit prästvigd. Jag börjar det… Läs mer »

Gunilla Lindskog

Gunilla Lindskog

Under Gunilla Lindskogs föreläsning får vi ta del av hennes erfarenheter av att vara anhörig till en person med sexberoende och att hitta vägen ut ur medberoende. Utvecklade ett medberoende Gunilla är född i Karlskrona. Via Nyköping hamnade hon så småningom i Härnösand, dit kärleken förde henne. Det hon inte visste då var att den… Läs mer »