Linda Nordqvist

Linda är från liten by i Skåne, där hon bodde med sina föräldrar och bror. Redan tidigt i livet fick hon med chock känna hur skör tryggheten kan vara. Huset brann ner med alla barnminnen. I samband med detta var skoltiden tuff, hon klarade lektioner men kände alltid sig väldigt ensam, eller blev det tredje… Läs mer »

Lilly Bergström

Lilly fick diagnosen ADHD under år 2011, efter en tids medicinering och en second opinion fick hon även diagnosen Asperger år 2013. Lilly tycker inte själv att livet varit jättejobbigt, men i perioder har hon inte orkat ta sig upp ur sängen, och vanliga behov som mat och sömn har varit svåra att få ordning… Läs mer »

Anneli Malmborg

Anneli var ett levnadsglatt barn med livlig fantasi som nästan alltid sjöng. År 1978 när Anneli var 15 år drabbades hennes mamma av ALS och livet vändes om till svart. Hennes mamma hade varit en duktig estet och hade alltid värnat om Anneli och hennes tre år yngre bror. ALS är en sjukdom där nervsystemet… Läs mer »

Momma Merzi

Momma Merzis

Under Momma Merzis föreläsning får vi följa med på en resa från hans uppväxt i ett invandrartätt område där familjen kämpar för att få mat på bordet. Hur han väljer den kriminella banan med droger och har suicidtankar när livet inte blev som han tänkt. Att gå från att inte ha en tilltro till samhället… Läs mer »

Susanna Lustig

Susanna Lustig

När Susanna för andra gången kände av utmattningssyndrom insåg hon att en livsstilsförändring krävdes. Vad var det som gjorde att hon än en gång var på väg in i väggen och hur skulle hon få livsglädjen tillbaka? Vad var det hon inte förstod? Susanna har erfarenhet av tredje generationers psykiska ohälsa. Susanna bor i Blekinge.