Isabelle Berglund

Isabelle berättar om sina diagnoser och hon vill tala om de sidor som man oftast undviker att prata om eller belysa i samhället. Hon kände aldrig igen sig i den autismdiagnos hon fick som barn. Känslan av att det var fel drev henne till att få igenom beslutet om att pröva om autismutredningen och även… Läs mer »

Petra Rohrer

”Att uppleva trauman och att leva med samsjuklighet” Under Petras föreläsning får man följa hennes livshistoria, hur hennes psykiska ohälsa utvecklades och hur hon idag har skapat sig ett liv där hon mår mycket bättre och där hon är mer stabil. Petra är född och uppvuxen i Stockholm, och bor sedan många år i Uppsala.… Läs mer »

Ann Wirsén Meurling

Ann Wirsén Meurling berättar om sin uppväxt som ”duktig flicka” där hon ändå alltid känt sig annorlunda, och aldrig jämngammal med sig själv. Mycket begåvad, men slarvig och lat, var ett vanligt omdöme under skoltiden. En lyckad akademisk karriär med två doktorsavhandlingar och ett framgångsrikt yrkesliv slutade i en utmattningsdepression 2013, och det var inte… Läs mer »

Michael Dömstedt

Genom sin föreläsning vill Michael Dömstedt bidra till andra människors välbefinnande, utveckling och hälsa genom att berätta om sin egen erfarenhet av utbrändhet. Vägen dit, tidiga symptom och vägen tillbaka till ett meningsfullt liv med mer energi och livsglädje. Michael är idag fullt frisk, har mer energi än någonsin tidigare och verksam inom flera olika… Läs mer »