Isabelle Berglund

Isabelle berättar om sina diagnoser och hon vill tala om de sidor som man oftast undviker att prata om eller belysa i samhället. Hon kände aldrig igen sig i den autismdiagnos hon fick som barn. Känslan av att det var fel drev henne till att få igenom beslutet om att pröva om autismutredningen och även… Läs mer »

Greger Björklund

Under Greger Björklunds föreläsning får vi följa hans livshistoria, om erfarenheter av konflikter med skolan, barnavårdsnämnden och polisutredningar. Genom berättelsen vill Greger ge hopp och förståelse till de som lyssnar.  Greger är född och uppvuxen i en by utanför Överkalix. Under hela sin uppväxt var han överaktiv och med koncentrationssvårigheter blev skoltiden svår, han upplevde emellanåt… Läs mer »

Bengt Westling

Bengt Westling

Bengt Westling är född och uppvuxen i Luleå och föreläser om ADHD och Dyslexi. Vi får följa hans resa om hur det var att få sin diagnos vid 55 års ålder. Idag lever Bengt ett meningsfullt liv med brinnande engagemang att hjälpa andra och prata om psykisk ohälsa. Missförstådd och tappade självkänslan Problemen började i… Läs mer »