44 år och mamma till två tonårsdöttrar.

Diagnos: ADHD, kombinerad form och medelsvår. Ena dottern, Smilla, är 16 år och har diagnoserna PANS/PANDAS, ADHD och Aspbergers syndrom. Andra dottern Emmy är 13 år och neurotypisk.

”2 x ADHD, en aspis och en neurotypisk”, så beskriver jag oss ibland.

Utbildning: Förskollärare och idrottslärare. Driver Pansinfo och panspandashjälpen.

Föreläser om hur det är att vara (ensamstående) förälder till 2 barn, varav ett svårt sjuk i neuroinflammationen pans/pandas. Jag berättar om hur jag har hanterat livet sedan maj 2015 då min dotter Smilla kom hem från skolan och berättade att hon ville hoppa framför tåget på väg till skolan. I min föreläsning varvar jag dagboksanteckningar som jag läser upp med att dela med mig av mina strategier och hela resan till där vi är idag. Det kommer att bli starka berättelser men även mycket glädje och en ganska hoppfull föreläsning.

När du har lyssnat på mig så hoppas jag att du kommer känna att du är tillräckligt bra oavsett vem du är. Kanske är du själv förälder, lärare, socionom, psykolog eller anhörig till en ung person som mår dåligt.

Jag fick min egen ADHD-diagnos och det kommer jag att relatera till på olika sätt i min föreläsning, ”Att falla isär men ändå hålla ihop”.