Jenna levde till synes ett helt vanligt liv, dock var det inte riktigt så. Hennes föräldrar drack varje helg och hennes storebror missbrukade både alkohol och droger. Det gjorde inte livet lätt för henne, hon blev i mycket den vuxna i familjen. Dessutom blev hon vid 16 års ålder sexuellt utnyttjad av en person som hon litade på.

Jenna festade mycket på den tiden och umgicks med destruktiva människor. Hon fortsatte att ha destruktiva förhållanden och trodde till slut att hon aldrig skulle kunna må bra. Hon försökte en gång ta sitt liv, dock var det mer ett rop på hjälp. I hennes familj pratade man inte om svåra saker eller känslor.

Att bli förälder vid 20 års ålder blev hennes räddning. Hon lovade sig själv att hon skulle göra allt för sin son och lovade sig själv att han skulle få en bra uppväxt, fri från alkohol och droger.

Jennas hela värld rasade när hon fick beskedet att hennes bror tagit sitt liv. Trots allt var han hennes bästa och enda bror. Jenna sökte hjälp hos SPES och träffade andra som mist någon i suicid, vilket blev avgörande för henne.

Ett år efter broderns död och efter ett förhållande med psykisk misshandel kände hon att hon var tvungen att flytta. Då sökte hon till högskola och kom in i en annan stad. Hon tog sitt pick och pack och flyttade med sin son. Hon var trött på destruktiva relationer och bestämde att från och med nu, var hon värd det bästa. Strax därefter träffade hon sin man.

Jenna lever idag ett rätt så vanligt familjeliv med sin man och 3 barn. Nuförtiden är det mer hennes adhd som kan ställa till det och ibland poppar gamla saker upp. Det är full fart på Jenna och hon har tusen idéer. Hon lär sig fortfarande att handskas med sin adhd, men hon mår bra idag. Jenna är idag en väldigt glad person även om hon fortfarande kan ha svackor, men bara i några dagar. Hon är en sann överlevare.

Jenna arbetar emellanåt som undersköterska. Hon har nytta av sina erfarenheter i jobbet inom äldrevården och kan ha förståelse för de flesta människors öden. Hon jobbar också som tolk och har andra små uppdrag. Sånt som gör att livet känns meningsfullt och roligt för tillfället. Jennas historia har lärt henne att aldrig ta en endaste dag förgiven och hon försöker leva livet fullt ut varenda dag.