Det finns inga omöjliga fall!
Evas berättelse inger HOPP om att det går att börja må bra och leva ett meningsfullt liv.

Eva var den glada, spralliga och omtänksamma men också högpresterande tjejen som pluggade mycket och sedan levde för sin fotboll. Målet var klart och tydligt. Hon skulle bli fotbollsproffs.

Utåt sett var det ingen som kunde ana vad Eva gick igenom inombords. De höga orimliga kraven som hon satte på sig själv hade skapat ett monster i henne. Ett konstant självhat som tog sig i form som destruktiva tankar och handlingar.

Till slut bestämde hon sig

Hon skulle dö genom att misshandla sig själv på olika sätt. Det var betydligt lättare att hantera den fysiska smärtan än att möta det monster som hela tiden pockade på uppmärksamhet. Ett monster som bara Eva visste fanns inuti henne.

Eva var 22 år när monstret tog över, hon orkade inte längre stå emot. De kommande åren tillbringade hon mest inne på psykiatrisk slutenvård där både tvångsvård och olika tvångsåtgärder blev en vardag. Följ med på en fängslande resa som inrymmer alltifrån gråt till skratt.

Lyssna på berättelsen som berättar om ett kaos och mörker men också hur hon kunnat skapa sig ett liv som hon bara drömt om. Eva berättar om hur idag har skapat mening i sitt liv genom att dela med sig av sina erfarenheter. Eva vet vad ett respektfullt bemötande kan betyda. Ett bemötande som lägger grunden till tillit och trygghet till både sig själv och omgivningen. Det var först när Eva fick modet att vågade lita på andra och våga ta emot hjälp som hennes liv började vända.